YRITYS

Korttelipaino Kalasatamassa


Jo ennen Guttenbergiä väriä on tavalla tai toisella painettu paperiin. Vuosisatojen saatossa tavat ja tarpeet ovat muuttuneet.

Painamme väriä vanhalla kohopainomenetelmällä tai digitaaliseti suunnitelmasi mukaisesti. Kohopainomenetelmä on osin vanhaa tekniikkaa, jossa jokainen väri painetaan erikseen laatan avulla paperille.
Painaminen Heidelbergillä vie hieman enemmän aikaa, joten pikapainosta ei ole kyse.

Digiprintti syntyy tietokoneen avustuksella nappeja painamalla. Ricohin digitaalisella väripainokoneella tehdään nelivärityöt näppärästi. Tämä tekniikka mahdollistaa nopeatkin toimitukset.

Taiteilijoille ja valokuvaajille voimme tarjota laadukasta taidetulostusta Epsonin Surecolor tulostimella. Canvastaulut pingotetaan kiiloille paikanpäällä. Kehystykset tehdään mittatilauksesta ja kehyslistavalikoima on kattava.

Perinteiset jälkikäsittelyt kuten stanssaukset, nuuttaukset, numeroinnit ja preeglaukset teemme myös itse.

Painamme tuotteet Tukkutorin kupeessa Helsingissä.Vanha Talvitielle voi tulla katsomaan paperimalleja, jos tarpeesi on enemmän kuin vain peruspaperi.

Sinua palvelee Jari Ilvesviita painamiseen ja stanssaukseen liittyvissä asioissa ja Maria ilvesviita hoitaa kuvatulostukset.

Meillä on yli 30 vuoden kokemus graafiselta alalta.