Sinä suunnittelet, me painamme. Lähetä suunnitelmasi meille, niin herätämme ne henkiin.

Kohopainolla , digipainolla tai foliolla…

Kohopaino

Kohopaino (Letterpress) on vanhimpia painotekniikoita. Tällä menetelmällä saamme tehtyä kauniit hääkutsut ja massasta erottuvat käyntikortit. Painojälki on käsinkosketeltavaa, kun painolaatta uppoaa kartongin pintaan. PDF tiedostosta tehdään filmi, josta valotetaan painolaatta fotopolymeeri levylle. Kohopainossa jokainen väri tai sokeanpainatus (ilman mustetta) tarvitsee oman laatan.Valmistetamme ne itse jokaista työtä varten. Värit voidaan valita Pantone värikartan päällystämättömistä väreistä. Aineisto tulisi olla spottiväreinä. Fontin pistekoko on hyvä olla riittään iso, että kaikki pisteet ja pilkut toistuvat. Käytämme erilaisia puuvillakartonkeja ja hake -sekä sellupohjaisia kartonkeja

Foliointi

Folionti tehdään myös kohopainolla. Siinä käytetään fotopolymeerin
sijaan magnesiumlevyä ja korkeaa lämpötilaa foliokalvon siirtämiseen paperille. Foliointi antaa painotöillesi näyttävän efektin. Meillä on väreinä mm kulta, hopea, kupari, ruusukulta, musta ja valkoinen. Kysy myös muita värejä. Folioinnilla saadaan paras tulos kiiltävään lopputulokseen ja esim. mustaa mustalle painamiseen sekä valkoisen painamiseen värillisille materiaaleille.

DIGIFOLIOINTI
Teemme foliointeja myös digitaalisesti. Tämä menetelmä on hieman edullisempi, koska foliontilaatan kustannukset jäävät pois. Folio kuumennetaan painoväriin kiinni. Tässä menetelmässä on rajoituksia paperin suhteen. Sileät paperit tai laminoitu pinta toimivat parhaiten.

Digipaino

Digitaalipainatus on taloudellisin painomenetelmä. Se sopii erinomaisesti painotöihin jotka sisältävät kuvia, kuten valokuvat tai akvarellimaalaukset. Hyvä painomenetelmä flyereihin, esitteisiin, käyntikortteihin ja julisteisiin. Sopiva kiireellisiin töihin.

Valokuvatulosteet

Kun haluat huippulaatuisia valokuvia tai julisteita, tulostamme ne Epson tulostimella. Sisustuskuvat kodin seinälle tai näyttelykuvat valokuvanäyttelyihin vaativat tarkkaa tulostusjälkeä ja huippulaatuisia värejä. Materiaaleja on mm. Hahnemuhle taide- ja valokuvapaperit sekä canvaskankaat. Pingotamme ja kehystämme canvakset myös mittojen mukaan.

Preeglaus

Preeglaus sopii täydellisesti silloin, kun projektisi tarvitsee 3D-efektin paperille.
Korkopuristuksella tehdään materiaaliin koho- tai kaiverruskuvio ilman väriä.
Esimerkiksi käyntikortin logo. Preeglaus nostaa kuvion paperin pinnan yläpuolelle laatalla ja vastamuotilla.

Reunavärjäys

Edge Paint on loistava lisä käyntikortteihin ja hääkutsuihin.
Tässä tekniikassa paperin reunat värjätään halutulla värillä. Mitä paksumpi paperi on, sitä näyttävämpi on lopputulos!

Stanssaus

Kun haluat painotuotteeseen erilaisia muotoja, kuten ympyröitä, neliöitä,
tähtiä, sydämiä tai pyöristettyjä kulmia, stanssaus on vaihtoehto. Stanssityökalu tehdään mittatilauksesta.
Kohopainokoneella tehdään stanssaus eli muotoonleikkaus stanssia käyttäen.

Laserleikkaus ja -kaiverrus

Laserleikkurilla on mahdollista leikata ja kaivertaa mm. koivuvaneria, akryylilevyä, paperia ja kartonkia. Pystymme leikkaamaan irtokirjaimia opasteisiin ja kyltteihin. Koivuvanerista valmistetut koriste- ja käyttöesineet onnistuu laseroida kappaleittain tai useamman kappaleen sarjoissa. Cnc jyrsimellä tehdään matriisit pakkausteollisuudelle. Kaiverramme myös mm. alumiini- ja messinkikylttejä.