Käyntikortit

Digipainetut käyntikortit


“Bisnestä, bisnestä, kattoppa meillä menestyvillä liikemiehillä on aina pikkasen kiire.” – Uuno Turhapuro –

Niin, että jos kiire on, painamme käyntikortit digitaalisesti. Toimitusaika korteille on 1-2 päivää ja hinnat alkaen 45 euroa + alv 24%. Olipa bisneksesi mitä tahansa, painettu käyntikortti muistuttaa olemassaolostasi. Peruskäyntikortista saa mieleenpainuvamman esimerkiksi folioinnilla tai muotoonleikkauksella. Teemme pajallamme myös tällaisia.

Letterpress käyntikortit

” Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä myös hyvin. ” –
Adolphe Monod –

Erikoisempi käyntikortti erottuu joukosta. Se jää paremmin saajan mieleen ja antaa ammattimaisemman kuvan ihmisestä ja bisneksestä. Vanhalla kohopainotekniikalla syntyy käsinkosketeltavia kortteja. Samankaltaista tekniikkaa käytti jo Guttenberg aikanaan. Nyt metallikirjasimet ovat vaihtuneet laattaan, joka painaa värin kartongin pintaan. Kartongit ovat paksuja ja huokoisempia, jolloin kirjaimet ikäänkuin uppoavat paperin pintaan. Tällä tekniikalla tehdyissä korteissa on pidempi toimitusaika. Ensin aineistosta tilataan filmi, josta valotetaan laatta. Kohopainossa jokaiselle värille tehdään oma laatta. Tekniikasta johtuen kortin layout pitäisi olla yksinkertainen ja esim. valokuvaa ei voida painaa tarkkana. Hinnat alkaen 130 euroa + alv.

Teemme käyntikortteihin reunavärjäystä. Mitä paksumpi kartonki, sitä näkyvämpi reuna. Väri voidaan valita kortin sävyihin sopivaksi tai valita joku huomioväri.

Kerros käyntikortit


“Minulla on mitä yksinkertaisin maku: tyydyn aina parhaaseen.”
Oscar Wilde –

Tuplapaksuja tai kolmikerroksisia käyntikortteja tehdään liimaamalla erivahvuisia papereja ja kartonkeja yhteen. Esimerkiksi toinen puoli voidaan painaa digitaalisesti, jossa on vaikka valokuva ja toinen puoli kohopainolla kirjaimet upotettuna kartonkiin. Tai kahden kartongin väliin voidaan laittaa väripaperi, joka näkyy kortin reunassa raitana. Tällä tavoin saadaan näyttäviä kortteja jaettavaksi asiakkaille. Näitä kortteja jakaa ylpeänä. Olemme liian monta kertaa kuulleet sanottavan, että tämä kortti on nyt vaan tällainen… Miksi pitää tyytyä halvimpaan ja huonoon, kun on oman yrityksen ja itsensä esittelystä sekä elannosta kuitenkin kysymys.